Just Name IT
Just Name IT - Logo
ERBJUDANDE
Systemutveckling

Systemutveckling

Skräddarsydda applikationer anpassade för er verksamhet, specialiserade på React.js och .NET.

Vi tillhandahåller tjänster inom systemutveckling, systemintegration och systemförvaltning.

Utifrån mångårig erfarenhet av att designa, utveckla och förvalta system och applikationer hjälper vi dig att skapa långsiktiga digitala lösningar och processer som effektiviserar din verksamhet. Vi tar dig från en första analys till färdig produkt. Med säker hand underhåller och vidareutveckling vi dina system och applikationer i en kvalitetssäkrad livscykel.

Vi kan hjälpa er med allt från tjänster i Microsoft 365, som exempelvis SharePoint, till komplexa intranät eller externa hemsidor och webbtjänster.

Integrationer

Systemintegrationer som kan sammanväva era egna och externa data för att förenkla era arbetsflöden och processer.

Förädling av digitala processer och informationsflöden genom integration av system. Med andra ord så lotsar vi dig framåt på din digitala resa och genomför analys, design och digitalisering av dina verksamhetsprocesser. Vi har exempelvis en djup TEIS-kompetens.

Vi erbjuder också applikationsmodernisering då vi genomför en omstrukturering av dina applikationer för att möta aktuella verksamhetsbehov avseende såväl funktionalitet som teknik.

Gällande Quality Assurance (QA) så säkerställer vi löpande att utvecklade system möter krav och kvalitet som förväntas av såväl verksamhet som kunder.

Integrationer
Drift- och tekniktjänster

Drift- och tekniktjänster

Säker IT-drift och rätt last i rätt moln. Våra experter skapar driftsäkra lösningar och du kan med trygghet lita på att det bara fungerar.

Vårt team är experter på cybersäkerhet vilket är lämpligt eftersom ämnet ofta toppar listan över insatser som måste högprioriteras och kontinuerligt utvecklas. Lämpligt då att samma personer har designat vårt erbjudande för IT-drift och IT-säkerhet på kran.

Vi har tjänster för kombinerade upplägg av cloud- och hybriddrift. Du behöver alltså inte välja antingen eller. Rätt last i rätt moln, helt enkelt.

Delar av vår expertis nyttjas på löpande basis hos våra kunder i form av ”extern IT-avdelning”. Högsta möjliga kompetens på avdelningen utan att behöva anställa.

Säkerhetsfrågan har länge gått hand i hand med nätverkstjänster. Vi är stolta över vår gedigna kompetens på området och det förtroende vi får för att säkerställa lösningar inom detta känsliga teknikområde. Ta oss gärna på pulsen så får ni se att vi har fog för våra påståenden.

Begreppet IT-drift inkluderar även arbetsplats- och slutanvändartjänster. Rätt naturligt om du fråga oss. Allt hänger ju samman så varför skulle inte denna vitala grundfunktion också driftas? Självklart är vi även vassa inom detta område.

Övriga tjänster

Finns det mer färger på IT-paletten? Självklart kan vi även hjälpa dig med traditionella försörjningstjänster.

Som din helhetsleverantör ser vi då till att du får rätt underlag vid införskaffning av hårdvara och licenser. Tar du inköpen via oss kan du alltid känna ett lugn.

Andra populära tjänster som vi erbjuder är system för konferens- och rumsbokning. En annan tjänsteprodukt som uppskattas mycket är vår smidiga lösning för avtalshantering. En efterlängtad avlastning hos många företag.

Vill du dessutom att vi kommer och gör en säkerhetsanalys hos ditt företag? Smart tanke! Vi sitter redan i bilen på väg ut till dig.

Övriga tjänster