Just Name IT - Logo
Västerås Magnus
2023-09-13
Tar steget över Mälaren - öppnar kontor i Västerås
Det tog ett år från bolagets start i Eskilstuna innan den första expansionen var ett faktum. Nu öppnar Just Name IT ett nytt kontor i Västerås med inriktningen på drift- och tekniktjänster.

När Just Name IT i Eskilstuna slog upp sina dörrar i augusti 2022 hade man redan siktet inställt på organisk tillväxt. De tre grundarna kunde vid slutet av året konstatera att bolaget redan hade sju namn på lönelistan. Nu tar de alltså steget över Mälaren och öppnar ett kontor i Västerås där fokus kommer att vara på drift- och tekniktjänster.

  • Det är en fullt naturlig utveckling av vår verksamhet, säger Magnus Johansson, vd på Just Name IT. Det är kunder som har efterfrågat vår närvaro och de här tjänsterna på andra sidan Mälaren. Så det faller sig helt naturligt att vår strategiska plan för expansion startar i just Västerås.

Västerås startar med de bästa av de bästa

Det är inga duvungar som har rekryterats när Eskilstunabolaget slår ner sina byggpelare i Västmanland. Linus Linné, Niclas Eriksson och Fredrik Ryttersson har 20 års erfarenhet inom IT och är alla spetskompetenser inom sina respektive områden. De är de bästa av de bästa och kommer fortsätta sitt framgångsrika arbete som IT-arkitekter och kreativa källor vid design av backbone-miljöer.

  • Jag är oerhört stolt över att få ombord de här etablerade kompetenserna. Det är ett kvitto på att vi strävar åt rätt håll och erbjuder en arbetsplats som är tilltalande på flera olika plan, säger Magnus.
  • Våra kunder tycker också att det är ett styrkebesked att vi som leverantör lyssnar på deras önskemål och därefter slagkraftigt agerar i deras intresse. Det befäster att vi är en leverantör som tar våra kundrelationer på största allvar, säger Magnus.

Bolaget växer och delar med sig av vinsten

Citat
… vi strävar åt rätt håll och erbjuder en arbetsplats som är tilltalande på flera olika plan.

Sverige är på väg in i en lågkonjunktur men Just Name IT upplever tvärt om att efterfrågan på deras tjänster växer konstant. Ett angenämt problem kan tyckas men inte helt oproblematiskt har det visat sig.

  • Vi har så mycket förfrågningar från våra kunder kring systemutveckling och integrationer att vi kan anställa flera nya personer på stående fot. Jag hoppas att vår etablering i Västerås sätter oss ännu mer på kartan hos allmänheten för jag vill väldigt gärna anställa fler lämpliga kandidater inom just dessa områden, berättar Magnus.
  • Vi har inte som målsättning att bygga ett stort och stelt bolag. Tvärtom är vi jordnära och väldigt mån om vår personal. För att cementera att varje enskild individ i bolaget är viktig för vår framgång så får alla anställda ta del av bolagets vinst, avslutar Magnus.

Även om det nya kontoret i Västerås initialt kommer att fokusera på drift- och tekniktjänster så välkomnar Just Name IT alla med kompetens inom systemutveckling, programmering och systemintegration att söka jobb där.

Kontoret i Västerås öppnade 1 september 2023.

Vill du komma i kontakt med Magnus Johansson gällande denna artikel?

Dela gärna artikeln
Nyheter
Just Name IT fortsätter att attrahera toppkompetens
2024-05-28
>
New Partnership Unveiled: Tickstar and Just Name IT Join Forces
2024-03-21
>
God jul och gott nytt år!
2023-12-21
>
Givande samarbete med Campus Nyköping skapar jobbmöjligheter
2023-10-26
>