Just Name IT - Logo
Flygande start för cloudtjänster
2023-10-10
Flygande start för cloudtjänster - kunder redan i drift
En dryg månad efter lansering av bolagets nya drift- och tekniktjänster så är flera nya kunder redan driftsatta.

Det är ingen hemlighet att många svenska kunder har blivit inlåsta i sina tidigare IT-driftavtal. Sprunget ur denna vetskap har Just Name IT etablerat tjänster som utan att tumma på säkerhet och funktion ändå bygger på en flexibilitet.

  • Vi känner till många kunder som har blivit inlåsta hos andra leverantörer, säger Drift- och teknikchef Linus Linné på Just Name IT. När kunderna väl blivit etablerade i dessa driftmiljöer så har det ofta saknats möjlighet till utveckling och förändring annat än det som redan är avtalat. Här har Just Name IT valt att göra stor skillnad.

Tydlig cloudinriktning på tjänsterna

  • Vi ser det som vår uppgift att vara rådgivande till våra kunder. De ska förvänta sig att ha rätt last på rätt plats, fortsätter Linus. Om vi som leverantör av kundens IT-miljö anser att den bör flyttas eller att en förändring skulle gynna kunden så kommer vi alltid att driva den tesen.
  • Kunder är nämligen trötta på leverantörer som låser in dem i sina tekniska lösningar. Vårt arbetssätt är att aktivt förvalta driftmiljön så att den alltid är på bästa möjliga plats för kunden och ändamålet.

Säkerhetssamhället allt viktigare att möta i driften

Citat
Hos oss hamnar kunden aldrig i ett svart hål. De ska förvänta sig att ha rätt last på rätt plats

Just Name IT lägger stor vikt vid säkerhetsfrågor. Inte bara den egna driftsäkerheten utan också vilka säkerhetsåtgärder som omringar respektive kund och deras önskade miljö.

Upplägget med de nya drifttjänsterna har en stark cloudinriktning i kombination med säkra svenska datacenter som baseras på VMware. Just Name IT’s koncept för managering är helt neutralt så det spelar ingen roll var kunden driftar sina servers. Flexibilitet är återigen i fokus för bästa kundupplevelse.

Genom att luta sig mot olika typer av tekniker jobbar man aktivt för att eliminera trånga sektorer eller risker. Som exempel lagras backuper alltid i andra datacenter med andra lagringstekniker och skilda behörigheter.

  • Våra teknikspecialister är också oerhört starka på att säkra upp lokala nätverkstjänster ute hos kunderna. Vi etablerar säker kommunikation och tillför exempelvis viktiga brandväggstjänster för hög skyddsnivå. Så drifterbjudandet kompletteras med dessa hett efterfrågade tekniktjänster.

Starka skäl till att låta Just Name IT drifta din IT-miljö

  • Två parametrar är helt avgörande för att välja oss som leverantör, berättar Linus. Dels vårt stora fokus på säkerhet men även flexibiliteten att kunna röra sig inom avtalet. Hos oss sitter kunden inte fast i någon teknisk lösning över tid utan kan förvänta sig att vi löpande rådgör med dem gällande teknisk plattform för att få rätt last på rätt plats.
  • Jag vill avslutningsvis även lyfta fram vår modell med dedikerade kundteam. Den bygger på att vi har tekniker med personligt ansvar för kundernas miljöer. Resultatet blir att dessa tekniker alltid har järnkoll på respektive kunds miljö och då kan jobba proaktivt. Även här skulle jag vilja påstå att vi tillför ytterligare ett unikt mervärde. Hos oss hamnar kunden aldrig i ett svart hål, avslutar Linus.

Kontakta Just Name IT gällande denna artikel:

Tekniska frågor:
Linus Linné, Drift- och teknikchef
linus.linne@justnameit.se

Offerter och försäljningsfrågor:
Magnus Johansson, VD
magnus.johansson@justnameit.se

Dela gärna artikeln
Nyheter
Just Name IT fortsätter att attrahera toppkompetens
2024-05-28
>
New Partnership Unveiled: Tickstar and Just Name IT Join Forces
2024-03-21
>
God jul och gott nytt år!
2023-12-21
>
Givande samarbete med Campus Nyköping skapar jobbmöjligheter
2023-10-26
>